Services

Our Story

Οι υπηρεσίες μας όπως αναλύονται κατωτέρω αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο αλλά και την εκτύπωση των φωτογραφιών όπως και των άλμπουμ σας. Μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών ένωσαν τις δυνάμεις τους στην ποιοτική ομάδα μας DW  in Greece και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη κάθε σας επιθυμίας στο γάμο σας, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίησή σας. Χρησιμοποιούμε απαιτητικό επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλούσιο σε κάμερες, φακούς, drones και είδη φωτισμού ώστε να σας προσφέρουμε το κορυφαίο ποιοτικά αποτελεσμα.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα, όμως ταξιδεύουμε εκτενώς σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας. Όπως θα δείτε στο portfolio μας περιέχει προορισμούς όπως: την Σκόπελο, την Κρήτη, το Γαλαξίδι, το Μεσολόγγι, την Μονεμβασία, την Αίγινα, την Άνδρο κλπ.

Our Work Involves

 

  • Photography
  • Videography
  • Printing Solutions
  • Handmade Photo Albums
  • Photo Editing
  • Video Editing

  • Φωτογράφιση, επεξεργασία φωτογραφίας και παράδοση υλικού.

Φωτογραφίζουμε με στυλ ελεύθερο, χωρίς να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και εν συνεχεία στο κομμάτι της επεξεργασίας αποφεύγουμε τις υπερβολές, δίνοντας έμφαση στην πραγματική ανάδειξη της φωτογραφίας,  παρά στην αλλοίωση της από το εκάστοτε πρόγραμμα, για να μη  χάνει  την φυσικότητά της. Παραδίδουμε όλο το υλικό μετά από δύο περίπου μήνες επεξεργασμένο χρωματικά, έτοιμο για εκτύπωση στην μέγιστη ανάλυση σε usb stick. Έτσι έχετε την δυνατότητα να το διαχειριστείτε όπως θέλετε, χωρίς τυχόν έξτρα χρεώσεις, ανά πάσα στιγμή. Επίσης προσφέρονται φωτογραφίες με έξτρα επεξεργασία του στυλ ασπρόμαυρο κλπ,  δικής μας επιλογής από το υπάρχον υλικό, αποκτώντας έτσι έναν ακόμη περισσότερο διαχρονικό χαρακτήρα.

  • Δημιουργία Παρουσίασης των εικόνων σας στα social media.

Στην εποχή του διαδικτύου (internet) και των μέσων κοινωνικής δικτυωσης (social media) που βιώνουμε συμβάλουμε στην δημοσίευση του υλικού σας μέσου slideshow που δημιουργούμε για σάς με τις καλύτερες στιγμές του γάμου σας.

  • Βίντεοσκοπιση, μοντάζ και παράδοση του υλικού.

Βιντεοσκοπούμε το event σας παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα κινηματογραφικού επιπέδου “Cinematography”.  Αυτό προκύπτει γιατί αρχικά η άρτια τεχνική κατάρτισή μας επιτρέπει να καλύψουμε κάθε απαιτητική βιντεοσκόπιση και σε συνδιασμό με την κάλυψη της φυσικότητα των στιγμών σας που αποτελεί προτεραιότητά μας, μας επιφέρει ένα αποτέλεσμα υψηλών αισθητικών κρητιρίων.  Εν συνεχεία μέσω των έμπειρων και εξιδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας, πραγματοποιείται το απαιτητικό μοντάζ  όπου το υλικό σας μπορεί να αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή παρουσιάζοντας από ένα απλό αλλά άρτια αισθητικό video μέχρι και πιο σύνθετο και κινηματογραφικό αποτέλεσμα αφού έχουμε προσθέσει πάντα το προσωπικό σας στοιχείο. Παραδίδεται όλο το υλικό σε υψηλή ανάλυση με το μοντάζ που θα έχετε επιλέξει, το οποίο θα προκύψει μετά από σχετικό ραντεβού μαζί μας και την σύμφωνη γνώμη σας.

  • Εκτύπωση

Παρέχουμε ψηφιακά άλμπουμ που δημιουργούμε για εσάς, από την ψηφιακή μακέτα μέχρι την εκτύπωση αυτού στο καλύτερο χαρτί της αγοράς το Fujifilm DPII. Mέσω του εξειδικευμένου συνεργαζόμενου γραφίστα και τυπογράφου της DW in Greece. Σκοπός μας είναι να αφηγηθούμε την ιστορία εκείνης την ξεχωριστής ημέρας σας μέσω των πρωτότυπων ποιοτικών άλμπουμ που θα κρατήσουν στο χρόνο, αποδίδοντας το χρώμα και την ζωντάνια των φωτογραφιών μας. Έτσι λοιπόν δημιουργούμε την ψηφιακή μακέτα απο το μηδέν χωρίς να χρησιμοποιούμε τυποποιημένα προγράμματα κάνοντάς την μοναδική αφού δε μοιάζει με καμία άλλη, βάση της φιλοσοφίας μας απο την πρώτη στιγμή της λήψης έτσι μέχρι και την εκτύπωση!

 

 

Documentary Weddings In Greece.		
	
error: Content is protected !!